Tuotoksiamme

Projektitoimituksia

Suuri osa tekemistämme töistä on erilaisia pelastusprojekteja ja konsultaatioita, joista emme voi valitettavasti kertoa yksityiskohtaisesti. Iloksemme meillä on kuitenkin mahdollisuus esitellä joitakin alusta loppuun toteuttamiamme projekteja.

Valio

Valio: Valio.fi-verkkopalvelun täysuudistus

Valio tarvitsi kumppanin suunnittelemaan verkkopalvelu-uudistuksen teknisen arkkitehtuurin ja johtamaan teknistä toteutusta. Lisäksi vastuullamme oli huolehtia palvelun joustavasta siirtymästä ylläpitovaiheeseen. Lue lisää »
ASP.NET MVC


Futudent

Futudent: Videon nauhoitus- ja jakopalvelu hammaslääkäreille

Futudentin tavoitteena on mullistaa hammaslääketiede. Tähän he tarvitsivat tueksi ohjelmistoalan moniosaajan toteuttamaan videon nauhoitussovelluksen ja pilvipohjaisen videoiden jakopalvelun. Lue lisää »
WPF, ASP.NET MVC, Windows Azure


Siipikarjalitto

Suomen Siipikarjaliitto: Salmonellanäytteiden hallinta nykyaikaan

Suomen Siipikarjaliitto tarvitsi kumppanin uudistamaan vanhan salmonellanäytteiden hallintasovelluksen. Tuloksena oli verkkokäyttöinen pilvipalvelu, joka integroituu toimistolla ajettavaan CRM-ratkaisuun - ja tulostimiin! Lue lisää »
ASP.NET MVC, Windows Azure


Esitykset

Offbeattiläiset ovat esiintyneet mm. Microsoftin tapahtumissa.

Esitykset

Kirjallista tuotantoa

Kirjoitamme blogeihin Microsoft-ekosysteemiin ja sovelluskehitykseen yleisemminkin liittyvistä aiheista. Ohessa muutamia poimintoja:

ASP.NET ja .NET: uudet kehityssuunnat

Vankka yleisnäkemys Microsoft-teknologioista on kulmakiviämme. Jaamme tätä tietämystä mm. blogikirjoituksin sekä tapahtumissa jaettavina yhteenvetojulisteina.

Windows Azure

Azure on meille vanha tuttu, olemme toimineet monien sen ominaisuuksien käytössä edelläkävijöinä. Toteutamme uusia Azure-pohjaisia järjestelmiä, konvertoimme olemassaolevia järjestelmiä tai niiden osia Azureen (mm. Azure Media Services) sekä konsultoimme migraatiomahdollisuuksista. Pilvi ei sovi alustaksi kaikkeen, mutta varsin usein se on harkitsemisen arvoinen työkalu.

Pilvi-identiteetinhallinta (Windows Azure AD, WAAD)

Paikallisten palvelimien harventuessa ja käyttöoikeustarkistuksia vaativien järjestelmien hajaantuessa nousee pilvipohjainen identiteetinhallinta hyväksi vaihtoehdoksi. Tämä ei ole vielä Suomessa kovin yleinen ratkaisu, mutta selkeästi lupaava nouseva teknologia, jonka käyttöönotosta meillä on hyviä kokemuksia.

Työvälineet ja tehokas kehitysympäristö

Varsinaisten toteutusteknologioiden lisäksi sydäntämme ovat lähellä mm. järjestelmien luotettavaan toimintaan liittyvät asiat (kuten yksikkötestaus ja jatkuva integraatio) ja sovelluskehityksen tehokkuutta parantavat seikat (työvälineet, menetelmät ja organisointi).