Palvelut

 

Pelastamme

Katselmoimme

Toteutamme


 

Pelastamme projekteja...

Olipa ongelmasi mikä tahansa, voimme todennäköisesti auttaa

Kapea-alaisen erikoistumisen sijaan työskentelemme luontevasti useammilla eri kielillä, paradigmoilla ja alustoilla. Voimme yhtä hyvin rakentaa client-sovelluksesi, pilvipalvelusi tai integraatiokerroksesi. Hyödynnämme valmiita alustoja kun se on järkevää tai teemme sellaisen itse jos on tarpeen.

Joissain tilanteissa joku muu voi auttaa sinua meitä paremmin. Tällöin emme epäröi kertoa sitä sinulle.

Yksikään koodikanta ei ole liian vaikea

Me emme vain kirjoita koodia sujuvasti, vaan me myös luemme sitä - vaikka se olisi jonkun muun kirjoittamaa. Me uskomme, että taitava ylläpitokoodaus on arvokasta. Meille se tarkoittaa sitä, että useimmat koodin laatuongelmat eivät tarvitse täydellistä uudelleenkirjoitusta. Olemassa olevassa koodissasi on sen kirjoittaneiden kehittäjien ymmärrys liiketoiminnastasi, emmekä me halua hukata sitä ilman todella hyvää syytä.

Saat mitä näet

Meidän kanssamme tiedät täsmälleen kenen kanssa tulet työskentelemään. Olemme ylpeitä tekemästämme työstä emmekä koskaan ulkoista sitä kokemattomille junioreille. Saat täyden hyödyn laajasta kokemuksestamme - kokemuksesta, jonka osoittavat todelliset työnäytteet, eivätkä merkityksettömät sertifikaatit. Luotamme osaamiseemme, joten tarjoamme työllemme tyytyväisyystakuun.

Olemme täällä auttaaksemme

Me rakastamme konsultointia, katselmoimista, koodaamista ja opettamista, olipa projektisi pieni tai suuri. Ota yhteyttä, niin katsotaan mitä voimme tehdä yhdessä.


 

...katsomme ettei niitä tarvitse pelastaa...

Katselmointi

Haluatko selvittää millainen on hankitun tai itse kehitetyn sovelluksen laatu, turvallisuus ja ylläpidettävyys? Offbeat tarjoaa kokeneet silmäparit arvioimaan toteutuksen tasoa ja antamaan tarvittaessa suosituksia keskeisten kohtien parantamiseksi.

Prosessikehityksen konsultointi

Useimmat ohjelmointiorganisaatiot voisivat hyötyä menetelmien ja työvälineiden tehokkaammasta käytöstä. Sellaiset perusvälineet kuten versionhallinta, yksikkötestaus ja jatkuva integraatio ovat tuottavia apuja arkeen, kunhan pohjatyöt on tehty kunnolla. Olemme virittäneet työvälineitä moninaisilla alustoilla ja erilaisiin ympäristöihin, ja jaamme mielellämme kokemuksiamme.


 

...tai toteutamme niitä alusta asti itse

.NET-toteutukset

Suunnittelemme ja toteutamme räätälöidyt sovellusratkaisut erilaisiin tarpeisiin Microsoft-alustalla. Käytämme kuhunkin tilanteeseen parhaiten soveltuvia tuotteita ja teknologioita (esim. Windows Azure, ASP.NET MVC, Windows 8, Windows Phone, SQL Server, WPF).

Sovelluskehityksessä käytämme alan parhaita käytäntöjä automatisoidusta testauksesta jatkuvaan integraatioon ja erityisesti kiinnitämme huomiota ohjelmakoodin ylläpidettävyyteen.

Esimerkkejä toimittamistamme .NET-toteutuksista löydät Tuotoksiamme-sivulta.